Keramiikan yksityiskurssit

Keramiikkakurssi omalla porukalla

Onko teillä haussa

  • Uusia kuvioita tyhy-toimintaan tai tiimipäivälle?
  • Kivaa tekemistä kavereiden kanssa yhteiseen illanviettoon tai viikonlopulle?
  • Perheen kanssa yhteistä tekemistä rennolla menolla?
  • Sokkotreffit rakkaalle?
  • Yllätystekemistä pahaa-aavistamattomalle synttärisankarille?
  • Jotain ihan erilaista ohjelmaa polttareihin?
  • Uusia kokemuksia ja irtautumista arjesta?
  • Ihan vain rentoa tekemistä ja olemista ja kokeilua?

Kaikkiin näihin vaihtoehtoihin ratkaisuna voi olla ikioma keramiikkakurssi tuttujen ihmisten kanssa!

Tällä sivulla voitte tutustua tarkemmin tilauskurssien sisältöön ja toteutukseen. Vinkkejä kurssiaiheisiin voi löytyä valmiskursseista, joita on Keramiikkakursseissa.

Kun keramiikkakurssi omalla porukalla kiinnostaa, niin laita viestiä tai soita! Katsotaan sopiva aika ja aihe teille niin pääsette laittamaan kädet saveen :)

Henna

044 9779 058
studioimarre(at)gmail.com

 

Kivaa yhdessätekemistä saven parissa!

Keramiikkakurssit taipuvat moneen ja kaikentasoisille tekijöille. Savi on todella luonteva materiaali ja väline yhteiseen ajanviettoon. Yhdessä luoden syntyy ihan parhaat jutut ja muistot.

Keramiikkaa pienryhmissä

Tilauskurssien vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkeä ja kursseille mahtuu hyvin 6 henkeä. Hieman isompikin porukka mahtuu mukaan kun tiivistetään pöydän ympärille tai levittäydytään studion muihin tiloihin.

Pieni ryhmäkoko mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen tiukoissakin tilanteissa. Kurssien pienryhmissä tunnelma on lämmin ja kannustava, olivatpa osallistujat tuttuja tai vieraita keskenään.

Tilauskurssin aihe

Kursseja voin pitää samoilla aiheilla kuin valmiskurssejakin (esim. Oma lempimuki) tai voin räätälöidä toiveittenne mukaisen kurssin. Kurssien pituus ja hinnoittelu riippuvat aiheesta ja sisällöstä.

Tauon paikka!

Myös tilauskursseilla hörpätään kahvia, teetä tai mehua. Voitte ottaa kurssille myös omaa pientä evästä, käytettävissä on jääkaappi ja mikro.

Halutessaan esim. polttariporukat voivat tuoda omat juomat mukanaan. Ollaan kuitenkin varovaisesti terävien esineiden ja muiden kurssitöiden lähellä!

Muuta tärkeää

Keramiikkakurssin ajanvaraus

Järjestän keramiikan tilauskursseja joustavalla aikataululla: niitä on mahdollista pitää arki-iltojen lisäksi aamu- ja iltapäivisin sekä viikonloppuisin.

Keramiikan tilauskurssille sopivaa aikaa voitte tiedustella sähköpostilla, soittamalla tai sosiaalisen median yksityisviestien kautta.

Keramiikan tilauskurssin hinnoittelu

Tilauskurssien sisältö ja hinnat vastaavat valmiskurssien hintoja, esimerkkeinä Oma lempimuki (3h) on 69 € ja Talolyhty (4h) 85 €. Näihin kursseihin kuuluu kaksi polttoa (raaka- ja lasituspoltto) sekä lasittaminen kirkkaalla läpinäkyvällä lasitteella.

Jos haluatte päästä lasittamaan työt itse värillisillä lasitteilla, kurssille varataan kaksi eri kertaa, sillä työt täytyy raakapolttaa ennen lasittamista.

Tilauskurssin maksaminen

Tilauskurssit voi maksaa paikan päällä kortilla. Myös tilauskurssien maksutapoina käyvät kulttuuriedut; Epassi, Edenred ja Smartum.

Yrityksille ja yhdistyksille on käytettävissä myös laskutusmahdollisuus.

Töiden valmistuminen ja nouto

Ryhmäläisille tai ryhmän yhteyshenkilölle lähetetään viesti kun valmiit työt ovat noudettavissa, noin 3 viikon kuluttua kurssin loppumisesta.

Työt voi hakea Studio Imarteen tiloista (Teollisuuskatu 4, 80100 Joensuu) sovittuna aikana. Noudattehan kurssityöt mahdollisimman pian, kuitenkin kahden viikon sisällä työn valmistumisviestin lähettämisestä.

Kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen (tai jo sen aikana), olisi kiva kuulla mitä tykkäsitte kurssista. Tai missä olisin voinut parantaa, otan palautetta mieluusti vastaan.

Otan mielelläni vastaan kurssitoiveita, niin tilaus- kuin valmiskursseihinkin. Haluan kehittää studion toimintaa ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa erilaisia kursseja. Muutama toive on jo ehtinyt toteutuakin.

❤️Henna