Studio Imarteen keramiikkakursseilla pidetään hauskaa!

Oletpa ensi kertaa saven kimpussa, kokenut keramiikkakonkari tai vielä harkitset keramiikkakurssille tulemista, niin LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ❤️

Tältä sivulta löydät tärkeimmät perusinfot Studio Imarteen keramiikkakursseista.

Kurssivalikoiman näet Keramiikkakurssitarjonta-sivulta.

Pieni ryhmä ja huipputunnelma!

Keramiikkakurssit toteutetaan pienryhmissä, joihin mahtuu 6 osallistujaa. Jokainen saa siis varmasti myös henkilökohtaista apua ja neuvoja savityön tekemiseen.

Ja ihan parastahan kursseilla on rento, kannustava meininki ja ihanat ihmiset ❤️

Sacityön maalaus enkopiväreillä siveltimiä käyttäen.

Kursseilla käytettävät keramiikan materiaalit

Studiolla käytössä olevat savet, enkopit ja lasitteet ovat pääsääntöisesti elintarviketurvallisia. Savet ovat korkeapolttoista kivitavarasavea, joten voit huoletta käyttää tekemääsi mukia tai lautasta muiden astioiden tapaan.

Mahdollisesti elintarvikkeisiin liukenevia materiaaleja käytetään vain veistoksissa tai koriste-esineissä. Kyseiset värit ja lasitteet on erikseen merkitty.

Vaatetus ja varustautuminen

Kurssitila on melko lämmin, joten villapaitaa et todennäköisesti tarvitse! Voit ottaa mukaan kevyemmät sisäkengät, esim. sandaalit. Etenkin lämpimämmissä kengissä voi tulla kuuma. Tunneilla saa olla sukkasillaankin, mutta sukat voivat likaantua, sillä lattialla on todennäköisesti hieman pölyä ja savea.

Savihommissa vaatteet voivat hieman tahriintua, joten aivan ykkösiä ei kannata laittaa päälle. Mahdollinen lika on savi- tai lasitepölyä, joten se lähtee pesussa pois.

Ihon suojaaminen

Kursseilla käytettävissä savissa ei ole myrkkyjä, mutta niissä on kuivattavia ainesosia, esim. kaoliinia. Jos sinulla on herkempi iho tai kätesi kuivuvat helposti, savi todennäköisesti kuivattaa ihoasi. Varaa siis mukaan käsirasva, jolla voit kosteuttaa ihosi heti kurssin päätyttyä.

Joillakin kursseilla käytämme lasitteita ja tällöin käytämme suojahansikkaita, sillä lasitteet sisältävät myös ei-niin terveellisiä ainesosia. Suojahansikkaat sisältyvät lasituskurssin hintaan.

Kahvitauko!

Taukoilu on tärkeää, myös keramiikkaa tehdessä! Kurssin hintaan sisältyy kahvi, tee tai mehu. Voit ottaa kurssille myös omaa pientä evästä, käytettävissä on jääkaappi ja mikro.

Etenkin Lapsi&aikuinen-kursseilla voi olla hyvä ottaa pientä välipalaa mukaan. Jos pienemmät taiteilijat vain malttavat taukoilla... 😊

Muistathan lähtiessäsi ottaa omat evääsi mukaan jääkaapista.

Muuta tärkeää

Kurssien sisältö

Kurssin hintaan sisältyy kurssikuvauksessa mainitut asiat. Lyhytkursseihin sisältyy yleensä kaikki tarvittava: materiaalit (savi, enkopit, lasitteet), työvälineet, opetus, työskentytila, raakapoltetun työn lasittaminen, raaka- ja lasituspoltto, kahvi/tee/mehu sekä 24% alv.

Luethan aina tarkasti kurssin kuvauksen! Joihinkin kursseihin materiaalit lisätään kulutuksen mukaan, esim. Avoin Studio-työskentelyyn. Osassa kursseja pääset itse lasittamaan, jolloin kurssille kokoonnutaan vähintään kaksi kertaa.

Kysy rohkeasti jos jokin asia jää kurssien osalta mietityttämään!

Kurssien varaus ja maksaminen

Kurssin voit varata ja maksaa suoraan Studio Imarteen verkkokaupassa. Kurssipaikan voit myös varata viestillä tai soittamalla ja maksaa kurssille tullessa.

Kurssien maksutapana käyvät myös kulttuuriedut; Epassi, Edenred ja Smartum. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, jos sinulla on suorittamaton kurssimaksu, maksat kulttuuriedulla tai lahjakortilla.

Tilauskurssien osalta yrityksille ja yhdistyksille on käytettävissä myös laskutusmahdollisuus.

Töiden valmistuminen ja nouto

Sinulle lähetetään viesti kun valmis työ on noudettavissa, noin 3 viikon kuluttua kurssin loppumisesta. Työn/työt voi hakea Studio Imarteen tiloista (Teollisuuskatu 4, 80100 Joensuu) sovittuna aikana.

Noudathan kurssityöt mahdollisimman pian, kuitenkin kahden viikon sisällä työn valmistumisviestin lähettämisestä.

Kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen (tai jo sen aikana), olisi kiva kuulla mitä tykkäsit kurssista. Tai missä olisin voinut parantaa, kaikki palaute on tervetullutta.

Otan mielelläni vastaan myös kurssitoiveita. Haluan kehittää studion toimintaa ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa erilaisia kursseja. Muutama toive on jo ehtinyt toteutuakin.

❤️Henna