Toimituskulut

Voit valita itsellesi alla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman kassalla. Kaikkien vaihtoehtojen toimituskulut määrittyvät kassalla.

Postin Pikkupaketti on perillä 1–3 arkipäivässä. Pikkupaketti jaetaan suoraan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Pikkupaketin toimituskulut ovat 4,90 €.

Postipaketti on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Paketti toimitetaan pakettiautomaattiin tai postiin. Postipaketin toimituskulut ovat 5,90 €.

Nouto Studio Imarteen työhuoneelta Joensuussa, Teollisuuskatu 4, 80100 Joensuu. Noudettava tilaus on valmis 24 tunnin kuluttua tilauksesta, useimmiten jo aiemmin. Jos tuote on päässyt loppumaan varastosta tai ilmenee muuta viivettä, otan pikimmiten asiakkaaseen yhteyttä. Noudon toimituskulut ovat 0 euroa.

 

Yli 50 euron tilauksiin toimituskulut ovat 0 €.

Kurssitila ja vaatetus

Kurssitila on melko lämmin, joten villapaitaa et todennäköisesti tarvitse! Voit ottaa mukaan kevyemmät sisäkengät, esim. sandaalit. Etenkin lämpimämmissä kengissä voi tulla kuuma. Tunneilla saa olla sukkasillaan, mutta sukat saattavat likaantua, sillä lattia on todennäköisimmin pölyinen.

Savihommissa vaatteet voivat hieman likaantua, joten aivan ykkösiä ei kannata laittaa päälle. Mahdollinen lika on savi- tai lasitepölyä, joten se lähtee vaatteista pesussa pois.

Button label

Ihon suojaaminen

Kursseilla käytettävissä savissa ei ole myrkkyjä, mutta savissa on kuivattavia ainesosia, esim. kaoliini. Jos siis olet herkkäihoinen tai kätesi kuivuvat helposti, savi todennäköisesti kuivattaa ihoasi. Varaa siis mukaan käsirasva, jolla voit kosteuttaa ihosi heti kurssin päätyttyä.

Joillakin kursseilla käytämme lasitteita ja tällöin käytämme suojahansikkaita, sillä lasitteet sisältävät myös ei-niin terveellisiä ainesosia. Suojahansikkaat sisältyvät kurssin hintaan.

Button label

Kursseilla käytössä olevat materiaalit

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label

Kahvitauko!

Kurssin hintaan sisältyy kahvi, tee tai mehu. Voit ottaa kurssille myös omaa pientä evästä, käytettävissä on jääkaappi ja mikro.

Muistathan lähtiessäsi ottaa omat evääsi mukaan jääkaapista!

Button label

Muuta tärkeää

Kurssien sisältö

Kurssin hintaan sisältyy kurssikuvauksessa mainitut asiat. Lyhytkursseihin sisältyy yleensä kaikki tarvittava: materiaalit (savi, enkopit, lasitteet), työvälineet, opetus, työskentytila, raakapoltetun työn lasittaminen, raaka- ja lasituspoltto, kahvi/tee sekä 24% alv.

Lue kuitenkin aina tarkasti kurssin kuvaus! Joihinkin pidempiin kursseihin materiaalit lisätään kulutuksen mukaan. Osassa kursseja pääset itse lasittamaan, jolloin kurssi on kaksi- tai moniosainen. Jos jokin jää kurssikuvauksessa epäselväksi, kysy rohkeasti!

Kurssimaksut

Kurssin voit varata ja maksaa suoraan Studio Imarteen verkkokaupassa. Kurssipaikan voit myös varata viestillä tai soittamalla ja maksaa kurssille tullessa.

Kurssien maksutapana käyvät myös kulttuuriedut; Epassi, Edenred ja Smartum. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, noin 15 minuuttia ennen kurssin alkua, jos sinulla on suorittamaton kurssimaksu, maksat kulttuuriedulla tai lahjakortilla.

Tilauskurssien osalta yrityksille ja yhdistyksille on käytettävissä myös laskutusmahdollisuus.

Töiden valmistuminen ja nouto

Sinulle lähetetään viesti kun valmis työ on noudettavissa, noin 2–3 viikon kuluttua kurssin loppumisesta. Työn/työt voi hakea Studio Imarteen tiloista (Teollisuuskatu 4, 80100 Joensuu) aukioloaikoina tai muulloin erikseen sovittuna aikana. Noudathan kurssityöt mahdollisimman pian, kuitenkin kahden viikon sisällä työn valmistumisviestin lähettämisestä.

Kurssin jälkeen (tai vaikka jo sen aikana) olisi kiva kuulla mitä tykkäsit kurssista tai missä olisi voinut parantaa. Myös toiveita saa esittää, haluan kehittää toimintaa juuri teidän kurssilaisten mukaan.

Collapsible row