Studiolla

Moi! Miun nimi on Henna ja pyöritän Studio Imarre -nimistä yritystä Joensuussa. 

Oma yritys on ollut pitkäaikaisin haaveeni. Kulttuuri- ja kädentaitoalat ovat olleet aina minulle se “ainoa oikea” ratkaisu, sillä niissä saan käyttää omia vahvuuksiani parhaiten. Piirtäminen on ollut miulle se luontevin ja rakkain laji, mutta lähes kaikki materiaalit on vuosien mittaan tullut vähintään kokeiltua.

Kotistudiollani olen lähtenyt liikkeelle omista lähtökohdistani ja tehnyt juttuja, joista tykkään. Ja on ollut ihanaa huomata, että niistä samoista jutuista tykkäävät monet muutkin! Olen alusta asti toivonut, ja uskonutkin, että piirtämistäni koruista välittyy se hyvän olon tunne ja ilo sekä huumori, joita tunnen tehdessäni tuotteita. Ja näin on tapahtunutkin, on ollut hauska nähdä miten te olette ottaneet vastaan ne hulluimmatkin mallit ❤

Yrittämiseen mahtuu paljon onnistumisia ja paljon vaikeuksia, aivan kuten muuhunkin elämään. Hankalistakin jutuista huolimatta Imarteiden tekeminen on ollut miulle iloa tuovaa ja voimaannuttavaa. Se mitä saan tuntea tätä hommaa tehdessäni on ihana hyvä olo, into ja uuden löytämisen ilo. 

Toivon todella, että Siekin saisit vaikka hitusenkin siitä hyvästä tunteesta itsellesi Imarteen juttujen kautta. 

Sillä siinä on syy, miksi Studio Imarre on olemassa.