Maksutavat

Maksupalveluntarjoajat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Voit maksaa tilauksesi myös Klarnan kautta.

Maksupalveluntarjoaja Stripen kautta voit valita American Expressin tai ApplePayn maksutavaksesi.

Paypal toimii myös maksutapana. 

Täytä kassalla ensin omat tilaajatietosi ja valitse itsellesi sopiva toimitustapa. Tämän jälkeen voit vielä tarkastella tilaustasi, sinua ei vielä veloiteta. Seuraavassa vaiheessa voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan ja edetä maksuvaiheeseen.

Keramiikkakurssit ja kulttuuriedut

Keramiikkakurssien maksamiseen voit käyttää myös kulttuurietuja; Epassi, Smartum ja Edenred. Jos haluat maksaa kulttuuriedulla, varaa paikkasi kurssille sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse tai Instagramin tai Facebookin yksityisviestien kautta. Kurssimaksu tulee suorittaa kurssipaikalla ennen kurssin alkua.

Epassi
Epassilla voit maksaa Epassi-sovelluksella tai tekstiviestillä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Smartum
Voit maksaa SmartumPay-sovelluksella mobiilimaksuna tai kulttuuriseteleillä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Edenred
Voit maksaa Edenred-kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus ja joka toimii pankkikortin tavoin. Myös mobiilimaksut Edenred Pay, Apple Pay ja Google Pay ovat käytössä, samoin Edenredin virikestelit.