Korut Imarteet - värikkäät koivuvanerikorut

Studio Imarteen koruissa seikkailevat omalaatuiset eliö- ja kasvilajit, Imarteet. Niille kaikille on lajiominaista elävä piirrosjälki, voimakkaat värit ja hieman vino huumori.

Imarteiden suunnittelu ja valmistus

Studio Imarteen korut suunnitellaan Joensuussa. Tämän jälkeen puuosat painetaan ja leikataan Helsingissä. Valmiit puuosat lähetetään Joensuuhun. Kotistudiolla puuosista poistetaan suojakalvo, jonka jälkeen korut kootaan ja valmistellaan lähtökuntoon maailmalle.

Korujen materiaalit

Korujen puuosat on valmistettu 3 mm:n paksuisesta suomalaisesta koivuvanerista. Printti on kaksipuoleinen. Laserleikkauksesta johtuen koruissa voi olla vieno savun ja nuotion tuoksu, mutta se häviää käytössä melko nopeasti.

Korujen metalliosat ovat kirurginterästä, joka on hyvin siedettyä korumateriaalia. Sitä voivat käyttää monet herkkäihoiset ja allergioista kärsivät helpommin kuin monia muita metalliseoksia. Kirurginteräs ei tummu käytössä eikä siinä ole pinnoitteita, jotka kuluisivat pois. Koruosat osat kestävät siis pitkäaikaista käyttöä kauniinnäköisinä.

Korut valmistetaan pieninä sarjoina ja niiden yksityiskohdat voivat hieman erota kuvassa olevista. Värisävyt voivat todellisuudessa olla hieman vaaleammat tai tummemmat kuin kuvassa olevat, koska näyttöruutujen värisäädöt eivät aina vastaa toisiaan.

Korujen hoito-ohjeet

Puiset korut kestävät hyvin käyttöä, mutta muutamia hoitovinkkejä kannattaa muistaa käyttää:

Tarvittaessa voit puhdistaa korut hellästi hieman kostutetulla liinalla.

Vältä korujen altistumista kastumiselle ja kemikaaleille, kuten esimerkiksi hiuslakalle tai hajuvedelle.

Kannattaa myös välttää säilyttämästä koruja pitkiä aikoja suorassa auringonvalossa.

 

Kurssitila ja vaatetus

Kurssitila on melko lämmin, joten villapaitaa et todennäköisesti tarvitse! Voit ottaa mukaan kevyemmät sisäkengät, esim. sandaalit. Etenkin lämpimämmissä kengissä voi tulla kuuma. Tunneilla saa olla sukkasillaan, mutta sukat saattavat likaantua, sillä lattia on todennäköisimmin pölyinen.

Savihommissa vaatteet voivat hieman likaantua, joten aivan ykkösiä ei kannata laittaa päälle. Mahdollinen lika on savi- tai lasitepölyä, joten se lähtee vaatteista pesussa pois.

Button label

Ihon suojaaminen

Kursseilla käytettävissä savissa ei ole myrkkyjä, mutta savissa on kuivattavia ainesosia, esim. kaoliini. Jos siis olet herkkäihoinen tai kätesi kuivuvat helposti, savi todennäköisesti kuivattaa ihoasi. Varaa siis mukaan käsirasva, jolla voit kosteuttaa ihosi heti kurssin päätyttyä.

Joillakin kursseilla käytämme lasitteita ja tällöin käytämme suojahansikkaita, sillä lasitteet sisältävät myös ei-niin terveellisiä ainesosia. Suojahansikkaat sisältyvät kurssin hintaan.

Button label

Kursseilla käytössä olevat materiaalit

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label

Kahvitauko!

Kurssin hintaan sisältyy kahvi, tee tai mehu. Voit ottaa kurssille myös omaa pientä evästä, käytettävissä on jääkaappi ja mikro.

Muistathan lähtiessäsi ottaa omat evääsi mukaan jääkaapista!

Button label

Muuta tärkeää

Kurssien sisältö

Kurssin hintaan sisältyy kurssikuvauksessa mainitut asiat. Lyhytkursseihin sisältyy yleensä kaikki tarvittava: materiaalit (savi, enkopit, lasitteet), työvälineet, opetus, työskentytila, raakapoltetun työn lasittaminen, raaka- ja lasituspoltto, kahvi/tee sekä 24% alv.

Lue kuitenkin aina tarkasti kurssin kuvaus! Joihinkin pidempiin kursseihin materiaalit lisätään kulutuksen mukaan. Osassa kursseja pääset itse lasittamaan, jolloin kurssi on kaksi- tai moniosainen. Jos jokin jää kurssikuvauksessa epäselväksi, kysy rohkeasti!

Kurssimaksut

Kurssin voit varata ja maksaa suoraan Studio Imarteen verkkokaupassa. Kurssipaikan voit myös varata viestillä tai soittamalla ja maksaa kurssille tullessa.

Kurssien maksutapana käyvät myös kulttuuriedut; Epassi, Edenred ja Smartum. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, noin 15 minuuttia ennen kurssin alkua, jos sinulla on suorittamaton kurssimaksu, maksat kulttuuriedulla tai lahjakortilla.

Tilauskurssien osalta yrityksille ja yhdistyksille on käytettävissä myös laskutusmahdollisuus.

Töiden valmistuminen ja nouto

Sinulle lähetetään viesti kun valmis työ on noudettavissa, noin 2–3 viikon kuluttua kurssin loppumisesta. Työn/työt voi hakea Studio Imarteen tiloista (Teollisuuskatu 4, 80100 Joensuu) aukioloaikoina tai muulloin erikseen sovittuna aikana. Noudathan kurssityöt mahdollisimman pian, kuitenkin kahden viikon sisällä työn valmistumisviestin lähettämisestä.

Kurssin jälkeen (tai vaikka jo sen aikana) olisi kiva kuulla mitä tykkäsit kurssista tai missä olisi voinut parantaa. Myös toiveita saa esittää, haluan kehittää toimintaa juuri teidän kurssilaisten mukaan.

Collapsible row